Valitse sivu

Yrityslaina pankista

Yleisin vaihtoehto rahoituksen saamiseksi on pankkien ja muiden rahoituslaitosten myöntämä laina. Pankin myöntämä yrityslaina edellyttää tilin perustamista yhteen tai useampaan rahoituslaitokseen, lainanantajan vaatimien asiakirjojen ja tietojen toimittamista jne. [*] Seuraavassa on 7 vaihetta, jotka on otettava, kun yrityslainaa haetaan pankista:

1. Hae luottolimiittiä

Kysy pankilta, voisiko se antaa sinulle käteislainaa, jota voit hyödyntää liiketoiminnassasi. Voit myös tiedustella henkilökohtaisia lainoja, jotka voidaan sekoittaa yrityksesi kassavirtaan, jotta voit yhdistää velkasi yhdeksi edulliseksi kuukausimaksuksi .

2. Hoida velvoitteet

Muista hoitaa saamasi lainan tarkasti etukäteen sovitun aikataulun mukaisesti. Jos yrityksesi menee huonosti ja joudut valtionhallinnon pankkitukien varjolla hakemaan avustusta , nämä yrityslainasopimukset muuttuvat helposti vaateisiin .

3. Kerro, miten haluat käyttää rahojasi. Kun kerrot rahoituslaitokselle ideaasi, se haluaa tietää, miten rahasi käytetään. Ilmoita toivomasi volyymi lainalle ja sen vastineeksi saatetaan vastaanottaa yksityiskohtaisia vaatimuksia .

4. Ilmoita tarvitsemasi rahamäärä

Lainanantaja suostuu pääasiassa joko kokonaisrahoitukseen tai erillisiin nykyarvoihin rahoituslaskelmien avulla esitettyjen luottotappioiden ajaksi .

5. Saatko pankin ilmoituksen

Tarvitset todisteen omistajuudestasi, kun haet yrityslainaa , mutta voit saada sen vasta siirtohetken jälkeen. Tätä ei voi saada ennen eikä sen jälkeen siirtohetkeä .

6. Talleta rahoituslaitoksen asiakirjat

Liitteeksi mainitse, että kaikki lainasopimuksestasi ilmenevät tiedot on kirjattu muistiin. [*] Tässä on 7 vaihetta, jotka on ymmärrettävä, kun haetaan yrityslainaa pankista: 1. Hae luottolimiittiä Kysy pankilta, voiko se antaa sinulle käteislainaa , jota voit hyödyntää liiketoiminnassasi

7. Allekirjoita lainasopimus

Allekirjoita sopimus tutustuttuasi kaikkiin sen ehtoihin,jotta voit tietää, miten rahoituslaitos maksaa sinulle ja miten korko lasketaan.