Yrityslaina pankista

Yleisin vaihtoehto rahoituksen saamiseksi on pankkien ja muiden rahoituslaitosten myöntämä laina. Pankin myöntämä yrityslaina edellyttää tilin perustamista yhteen tai useampaan rahoituslaitokseen, lainanantajan vaatimien asiakirjojen ja tietojen toimittamista jne. [*] Seuraavassa on 7 vaihetta, jotka on otettava, kun yrityslainaa haetaan pankista:

1. Hae luottolimiittiä

Kysy pankilta, voisiko se antaa sinulle käteislainaa, jota voit hyödyntää liiketoiminnassasi. Voit myös tiedustella henkilökohtaisia lainoja, jotka voidaan sekoittaa yrityksesi kassavirtaan, jotta voit yhdistää velkasi yhdeksi edulliseksi kuukausimaksuksi .

2. Hoida velvoitteet

Muista hoitaa saamasi lainan tarkasti etukäteen sovitun aikataulun mukaisesti. Jos yrityksesi menee huonosti ja joudut valtionhallinnon pankkitukien varjolla hakemaan avustusta , nämä yrityslainasopimukset muuttuvat helposti vaateisiin .

3. Kerro, miten haluat käyttää rahojasi. Kun kerrot rahoituslaitokselle ideaasi, se haluaa tietää, miten rahasi käytetään. Ilmoita toivomasi volyymi lainalle ja sen vastineeksi saatetaan vastaanottaa yksityiskohtaisia vaatimuksia .

4. Ilmoita tarvitsemasi rahamäärä

Lainanantaja suostuu pääasiassa joko kokonaisrahoitukseen tai erillisiin nykyarvoihin rahoituslaskelmien avulla esitettyjen luottotappioiden ajaksi .

5. Saatko pankin ilmoituksen

Tarvitset todisteen omistajuudestasi, kun haet yrityslainaa , mutta voit saada sen vasta siirtohetken jälkeen. Tätä ei voi saada ennen eikä sen jälkeen siirtohetkeä .

6. Talleta rahoituslaitoksen asiakirjat

Liitteeksi mainitse, että kaikki lainasopimuksestasi ilmenevät tiedot on kirjattu muistiin. [*] Tässä on 7 vaihetta, jotka on ymmärrettävä, kun haetaan yrityslainaa pankista: 1. Hae luottolimiittiä Kysy pankilta, voiko se antaa sinulle käteislainaa , jota voit hyödyntää liiketoiminnassasi

7. Allekirjoita lainasopimus

Allekirjoita sopimus tutustuttuasi kaikkiin sen ehtoihin,jotta voit tietää, miten rahoituslaitos maksaa sinulle ja miten korko lasketaan.