Halvin yrityslaina

Yrityslainat ovat pienyrityksille erinomainen tapa rahoittaa päivittäistä toimintaansa. Jos olet hankkimassa lainaa, on tärkeää, että löydät parhaan mahdollisen lainasopimuksen.

Yksi tehokkaimmista tavoista tehdä tämä on vertailla yrityslainoja vierekkäin korkovertailulaskurin avulla. Monet eri verkkosivustot tarjoavat tällaisia laskureita, mutta ne eivät välttämättä ole täysin tarkkoja. Siksi tässä on viisi asiaa, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon ennen kuin aloitat:

1) Vuosittainen vuosikorko: Tämä luku auttaa tiivistämään, kuinka paljon lainasi korko maksaa vuodessa. Se auttaa myös vertailemaan omenoita omenoiden kanssa, joten yksinkertaisesti sanottuna, jos kaksi lainanantajaa väittää, että niillä on samavuosikorko, voit nopeasti ja helposti verrata heidän todellisia vuosikorkojaan.

2) Koko kokonaiskustannus: Tämä on lainasopimukseen liittyvien muiden kulujen summamuodostama maksuerä joka yhdessä vuotuisen koron kanssa muodostaa perushinnan, josta on vähennetty mahdollinen bonukseksi laskettava etu. Esimerkiksi: Jos päätät lainata 1000 dollaria, josta korko on 10 % ja seuraavaksi lisäämme vuosittaiset 0,5% – 2% muista kuluista, saatat päätyä maksamaan 1450-1500 euroa seuraavan vuoden aikana!

3) Yhden kuukauden maksuerien summamuodostama laskuerä: Tämä on paras tapa verrata omenoita toisiinsa, koska siinä ei oteta huomioonlainan pääomaa. Voit vertailla lainojen hintoja koskematta lainkaan niiden summamuodostamaan perushintaan. Vakuudet eivät myöskään näy tässä, joten siinä mielessä se on yksinkertaisempi tapa verrata eri lainoja toisiinsa.

4) Laina-ajan pituus: Vaikka tarkastelisit kaikkia Yrityslainaa tarjoavia sivustoja ja kokoaisit neyhteen, voit edelleen valita lainoittajia vievän sinua kauemmaksi. Tässä tapauksessa sinun pitäisi antaa hieman enemmän aikaa löytääksemme paras mahdollinen tarjous.

5) Lainanmyöntöprosessin kesto: Kuten mainintamme aiemmin: yrityslainavertailulaskurit toimivat erinomaisesti jos olet yrityslaina-asiakas, mutta vain rajoitetun ajan ja vain kun olet yrityslainakauppiaan sivuilla. Tämä on syy, miksi sinun tulisi tehdä verkkopankkiosto jos haluat vakuudettoman lainan.